DIY/naredi doma | JNZstudio

DIY/naredi doma

Slišim, da pogrešate glino in delavnice. Popolnoma razumljivo. Glede na trenutno situacijo v resnici tudi upanje, da se bomo kmalu srečali na Križevniški 2, počasi umira. Nič od tega pa nikakor ni razlog, da se ustvarjanju odpovemo!

Pripravila sem pakete NAREDI DOMA, ki jih naročite preko spleta, čez nekaj dni pa na dom dobite vse, kar potrebujete za delo od doma. Glina je terapevtska in najbrž se nam še ni zgodilo, da bi jo kdaj potrebovali bolj, kot sedaj.

PAKETI

Znanje

Za tiste, ki imate svoje kanale naročanja gline in pripomočkov ali pa jih morda celo že imate doma.

Po oddaji naročila boste na e-mail prejeli:
- videe s podrobno razlago in prikazom postopkov,
- .pdf priročnik z navodili in priporočili.

Osnovni set


o-glini

- 10 kg gline (izberite željeno barvo)
- žica za rezanje gline
- 2 modelirki
- 2 čopiča
- gumijasta gladilka
- gobica
- video in pdf priročnik s podrobno razlago in navodili za oblikovanje; naučili se bomo vsega, česar bi se sicer na delavnici v studiu :) Videe prejmete na mail po oddanem naročilu.

V SET JE VŠTETO TUDI:
- poštnina,
- žganje in glaziranje doma narejenih izdelkov; prinesli jih boste lahko v studio na Križevniški 2, kjer jih bomo žgali in do končanja shranili. O prevzemu končanih izdelkov vas bomo obvestili.
- V primeru, da dokupite dodatne pakete gline, žganje v tisto ceno ni vključeno. Seveda lahko v studio izdelke vseeno prinesete in žganje plačate posebej. Za več informacij pišite na delavnica@jnz-studia.si

Izdelki bodo na koncu dvakrat žgani (na 980 in 1220 stopinjah), potem pa primerni za vsakršno uporabo v gospodinjstvu, tudi za mikrovalovko in pranje v pomivalnem stroju. Pri tem je seveda potrebno upoštevati navodila in priporočila, podana v učnih videih.
Za morebitne poškodbe ali neuspele poskuse oblikovanja ne prevzemam odgovornosti.


Barve za glino

o-engobah


Barve so pakirane v 59ml lončkih.
Na voljo so:
- bela,
- črna,
- rdeča,
- rumena,
- modra.

Poštnina je že všteta v ceno.

Dodatni paket gline

Če vas je glina popolnoma prevzela, se naročila kopičijo ali preprosto ne želite durgega, kot samo glino. Na voljo so tri različice:

- Bež z pikicami (WMS 2005 B)
- Siva (Sibelco, WMS 2005 G)
- Bela (Sibelco, WM 2502)

Videi s podrobno razlago in navodili za oblikovanje in barvanje so del osnovnega seta.

V ceno je poštnina že všteta.

Opomba: cena glazure in žganja je vključena v osnovni set, pri dodatnih paketih gline pa se žganje plača posebej. Za več informacij pišite na delavnica@jnz-studio.si.

****

Paketi NAREDI DOMA so pripravljeni v sodelovanju s trgovino Manufaktura Radovljica, ki bo naročene izdelke skrbno zapakirala in jih poslala direktno na vaš naslov. Če se boste v glino zaljubili in želeli svojo proizvodnjo razširiti in mi delati konkurenco, priporočam, da jih pocukate za rokav in z veseljem vam bodo svetovali tudi pri nakupu vretena, peči in ostalega.